Paasbloemactie

Op 24 april 2012

Zaterdag 7 april bracht de werkgroep "leefbaarheid" van N-VA Leopoldsburg een bezoek aan de bewoners van rusthuis Fabiola en de serviceflats in haar gemeente. Aan iedereen werd ter gelegenheid van Pasen een bloempotje met narcissen overhandigd.

De bewoners waren zeer blij verrast. Immers veel mensen brengen, zelfs met Pasen, hun dagen in eenzaamheid door. Een spontaan bezoek of het organiseren van een namiddag-activiteit zal hen zeker plezier doen. De werkgroep wil tevens de spreekbuis zijn om eventuele problemen of noden van de bewoners te verwoorden naar het gemeentebestuur toe.

Hoedje af, en uiteraard ook een bloempje, voor het verplegend personeel die dag en nacht klaar staan om de mensen te helpen. Iedereen wordt oud en iedereen verdient de nodige verzorging en aandacht Voor velen is deze zware job, die niet alleen financieel ondergewaardeerd wordt, allicht een roeping.

De werkgroep "leefbaarheid" zal nog andere initiatieven nemen. Ze wil zoveel mogelijk, met alle bevolkingsgroepen uit de gemeente in contact komen. Want voor de N-VA is iedereen belangrijk.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is