Over ons

Denken, durven, doen: Dat is de leuze van N-VA Leopoldsburg!
 
Met veel enthousiasme stonden we samen aan de wieg van N-VA Leopoldsburg. September 2011 brachten we ons eerste afdelingsblad uit. In deze editie gaven we onder meer een korte voorstelling van het bestuur. We nodigden de bevolking uit voor onze opstartactiviteit en een eerste kennismaking.

[Opstartactiviteit N-N-VA Leopoldsburg 1/10/2011]

Op 1 oktober 2011 was het zover. Iedereen was welkom op het marktplein en bij een chocoladekoek en een tas koffie werd er gezellig gebabbeld en kon men voor een dag burgemeester zijn en zijn hart luchten over de pijnpunten in onze gemeente.

LOKAAL STERK
 
Het is belangrijk dat de N-VA ook in Leopoldsburg zijn inbreng kan doen. Samen met jullie wil onze afdeling aandacht besteden aan het lokale beleid. Soms luchtig, soms kritisch, maar steeds vanuit een open blik op onze gemeente.

We vragen niet liever dat jullie ons hierin bijstaan. Zo zullen we er in slagen de N-VA in Leopoldsburg en Heppen een eigen gezicht te geven. Daarom hopen we jullie de komende maanden vaker te ontmoeten: op een activiteit of voor een gewone losse babbel op straat, café of aan de schoolpoort.

Aarzel dus niet om ons aan te spreken als er iets op je lever ligt. Iedereen die zich actief wil inzetten voor N-VA Leopoldsburg is uiteraard ook van harte welkom. Met z'n allen kunnen we in onze gemeente iets fantastisch op poten zetten!