Paaswandeling te Leopoldsburg

Op 19 maart 2021

Dag lieve kinderen

Het is alweer bijna tijd dat mijn paasklokken zullen uitvliegen naar Leopoldsburg en Heppen. Het is een zeer speciaal jaar want al de klokken en helpende haasjes zullen een mondmaskertje moeten dragen, net zoals jullie dit moeten doen.
Dit jaar hebben we een leuke verrassing voor jullie: mijn klokken en paashaasjes hebben doorheen Leopoldsburg eitjes verstopt. Kom jij ze samen met je familie zoeken?
Er is een route van ongeveer 3km uitgetekend. Het plannetje kan je op deze pagina ( zie bijlagen ) vinden, of bij een van onze bestuursleden.
We starten aan het Cultureelcentrum (CC) Kastanjedreef 1,  3970 Leopoldsburg. Bij elke stopplaats hebben wij een letter en een opdrachtje achtergelaten.
Als je alle letters op de route gevonden hebt, maak je hiermee een woord. Het gevonden woord stuur je door via een mailtje naar  leopoldsburg [at] n-va.be
De eitjes met letter blijven verstopt gedurende de paasvakantie (03/04/2021->18/04/2021).
Elk deelnemend kind mag een cadeautje van de paashaas verwachten. Op zaterdag 24 april 2021 trekt de paashaas uit de ingezonden e-mails 1 winnaar van het ‘gouden ei’.
Ga nu maar gezellig samen op zoek tijdens deze leuke wandeling, zoek het woord en je mag zeker een bezoekje van de paashaas verwachten! 

 

Groetjes!

Paashaas

PS: Mocht je nog iets leuks zoeken om te doen, download dan zeker ook de leuke kleurplaat van de paashaas en het zelf te knutselen maskertje,…

 

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is